torstai 17. syyskuuta 2015

Moro nääs!

Huh. Jo pidemmän aikaa on pää mennyt ylikierroksilla ja oon pohtinut miten asioita purkaisin, käsittelisin tai oksentaisin ulos. Ja bling.. valo syttyi pään päälle. Blogi! Siispä tuumasta toimeen. Aion jakaa teidän kaikkien kanssa MUN mielipiteet, ajatukset sekä  arkeni ja vähän enempi.

Blogi tulee olemaan kotiäidin henkireikä, jonne kirjoitetaan niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Realistista arkea, joka onneksi on välillä vähän muutakin kun soseita ja kakkavaippoja. Pieniä arjen iloja, jotka tekee juuri mun elämästä elämisen arvoista.

Alkuun pieni esittely.

Oon 23- vuotias nuori nainen Tampereelta. Kirjoitan kuten puhun, eli omasta ja ehkä muidenkin mielestä liikaa ja ihan omalla murteella ja joka sanaa vääntäen ja kääntäen.

Asun yksivuotiaan poikani Maxin, chihuahuamummo Fidelin ja pitbull/amstaffimiksaus Petunian kanssa.
Fideli on 8v ja näin ollen tällä hetkellä ainakin toistaiseksi hoidossa siskoni luona 'eläkkeellä' tästä sirkuksesta ja Petunia 10vko muutti meille juuri muutama viikko sitten Maxin ja minun arkea ilahduttamaan.

Asustellaan siis nyt pääosin kolmisin kerrostaloasunnossa, mutta elämäämme kuuluu myös mieheni, joka täällä aika useasti viihtyy myös.

Olen siis kotosalla ainakin vielä vuoden vaihteeseen asti, jotta saan nauttia Maxin lapsuudesta, nähdä (nähnyt jo) ensiaskeleet ja kuulla kuinka puhe alkaa sujumaan.
Jotta arki ei kävisi liian tylsäksi, tuli Petunia mukaan kuvioihin ja nyt pitäisi koulia siitä yhteiskuntakelpoinen koiruus joka muuttaa niiden ihmisten käsitykset,jotka ko roduista ei pidä. Katsotaan niitä töitä sitten vuodenvaihteen jälkeen ja sekoitetaan pakkaa taas uusiksi!

Blogia kirjoitan ainakin toistaiseksi kännykän avulla (thank lord isot näytöt ja nykyteknologia), sillä menin juuri kuukaudenpäivät sitten myymään läppärini pois nurkista pölyttymästä. Damn. Tämän vuoksi blogin ulkoasu ei välttämättä heti alkuun hivele silmiä ja tekstit saattaa mennä miten sattuu :) pahoitteluni jo etukäteen.

Vaikka blogi onkin mun oma juttu,niin haluan sen jakaa juuri sun kanssa ja olisi mahtavaa jos tulevaisuudessa saisin feedbackia siitä mitä tuumaat kirjoituksistani,osaatko samaistua elämääni, allekirjoitatko samat jutut vai oletko kanssani täysin eri mieltä. Sana on vapaa ja kaikki palaute on tervetullutta!
Parhaiten muhun saa yhteyden sähköpostilla
ihanvaanma@hotmail.com  tai jättämällä kommenttia kenttään!

Katsotaan miten homma lähtee pyörimään!

-Jonna

1 kommentti: